Αρχική

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μου.

Νέα και άρθρα θα προστίθενται σταδιακά το επόμενο διάστημα.

Θα χαρώ για οποιοδήποτε σχόλιο ή απορία σας.

Μπορείτε να επικοινωνείτε στο 210 7784159 όλες τις ώρες

και στο emailsdonasefthymios@hotmail.com

Ευθύμιος Σδόνας, ιατρός

………………………………………………………………………………………………………..

Το παρακάτω βίντεο μιλάει για το συμβατικό σύστημα υγείας και τη χρήση των φαρμάκων.

Το βίντεο λέει για μια πόλη που την έλεγαν ‘Αλλοπαθητική’. Είχε πολλούς ανθρώπους, πάρκα κλπ,  αλλά όχι πινακίδες  STOP  στους δρόμους. Έτσι τα ατυχήματα αυξάνονταν. Προσέλαβαν έναν ειδικό επιστήμονα για να τους βρει λύση. 

Αυτός μετά από έρευνα ανήγγειλε ότι τα ατυχήματα οφείλονταν στα σημάδια τριβής πάνω στην άσφαλτο και η πόλη αυτή έχει τη νόσο των ‘σημαδιών τριβής’. Πληρώθηκε για την έρευνά του και του ζητήθηκε να βρει τη θεραπεία. Αυτός πρότεινε ως θεραπεία κάποιο χημικό που θα έστρωναν στην άσφαλτο.

Μια τεράστια εταιρεία στήθηκε για την παραγωγή του χημικού αυτού, το έβαλαν στην άσφαλτο και τα σημάδια εξαφανίστηκαν.Υπήρχε έντονη οικονομική δραστηριότητα, που μεταφράστηκε ώς άνθιση της οικονομίας της πόλης. Αλλά τα ατυχήματα αυξάνονταν.

Ένας γέρος από το δάσος τους  είπε ότι ” δεν υπάρχει η νόσος αυτή. Την εφηύραν οι φαρμακευτικές εταιρείες για να πουλήσουν το προϊόν τους. Το μόνο που χρειάζεται είναι πινακίδες STOP και φανάρια. Πρέπει να εγκαταλείψουν το χημικό φάρμακο! ”

Οι κάτοικοι τον κορόιδεψαν. Ήξεραν ότι η νόσος υπήρχε γιατί τους το είχε πει ο δόκτωρ. Έπειτα, οι δουλειές τους ήταν συνδεδεμένες με τη νόσο (συνεργεία, ασφάλειες, επείγοντα, νοσοκομεία … ) και ήταν σημαντικό να συνεχίσουν να πιστεύουν στην ασθένεια.

Τα ατυχήματα αυξάνονταν και πολλοί δεν μπορούσαν κάν να δουλέψουν. Ο πληθυσμός μειώθηκε. Έγινε μια πόλη φάντασμα.

Κι εκείνος ο γέρος στο δάσος έζησε περισσότερο απ’ όλους φτιάχνοντας πινακίδες STOP, περιμένοντας τον επόμενο πληθυσμό που ίσως ακούσει τη συμβουλή του: ”Η απλή αντιμετώπιση των συμπτωμάτων δεν είναι λύση. Για την υγεία σου, την ευεξία και ενεργητικότητά σου, η πρόληψη και η πραγματική θεραπεία είναι η μόνη αληθινή απάντηση.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: